HANAR HONOR KASTRATER

KALLAS "Criminell"
KÖN Hane
RAS Sphynx (SPH)
FÖDD 2004 08 01
FÄRG Rödtabby och vit, d 23 09
FAR CH Curious Oy of Sarandy SPH n 23
MOR Goriakis Bayan Gulay SPH f 31 09
UPPF. Sarandys, Belgien
TESTER HCM UA 2009 12 28
HCM UA 2006 11 29
Blodgrupp A
Ger ej dilution
Bärare av maskat anlag
SHOW Internationell Champion
ÄGARE S*Detail's & S*Jean Dark

> Galleri

Crimell kom till oss från Belgien, och är resultatet av en lång, lång väntan, och inte minst, letande efter gamla, sunda och HCM-fria linjer. Vi ville också ha en stor katt, naken med korrekta, exteriöra detaljer.

Hos Sara och Andy i Belgien hittade vi vår prins, fallen efter en hona med mycket gamla, sunda linjer. Mamma Bayan är i skrivandes stund sju år och frisk som en nötkärna. Scannad fri samtliga gånger veterinären kontrollerat henne. Pappa Curious hjärtscannades sista gången vid nio års ålder -fri- och lever idag som en glad 11-årig pensionär!

För oss som råkat ut för en hel del tråkigheter just gällande hjärtfel på inköpta katter, kändes Crimell som en oerhörd ynnest att få ta del av, och inte minst, införliva i våra egna linjer. Vi hoppas att han skall nedärva sin kraftfullhet, nakenhet och framförallt- sina oerhört sunda och friska gener. Att han dessutom tog sitt internationella championat i rask följd i Europa känns som ett extra plus i kanten!

I februari kom så vår rödtott, och efter en lång flygresa klev han bara rätt in hemma hos oss, och såg ut som en tvättäkta sphynx, social, glad och nyfiken. Av den långa resan märktes intet, och med andra ord har vi fått oss en tuff, kelig och orädd sphynxhane.

Thanks, Sara and Andy for our lovely Prince!


S*Jean Dark Marlon Brando

KALLAS Marlon
KÖN Hane
RAS Sphynx
FÄRG SPH d 01
FÖDD 2010 05 31
FAR IC Sarandy´s Crimell SPH d 09 21
MOR Magic Carpets Dulcinea SPH e 09 31
ÄGARE S*De Tail´s, S*Jean Dark och E. Holappa
TESTER  
SHOW  

> Galleri

Marlon är vårt senaste nytillskott och som blivande avelshane har vi stor tro och hopp till honom. Marlons pappa Crimell kommer från Belgien, och är hjärtscannad många gånger, fri förstås. Mamma Dulcinea kommer från Holland, och även hon är scannad fri många gånger, och inte minst i hög ålder.

Samtliga Marlons mor och farföräldrar är scannade fria, flera är vinstrika på utställning och har ett trevligt och socialt sätt.

TACK till Jeanette och Elaine för fint samarbete - det skall bli skoj att se hur framtiden blir får våra kommande kissebabysar!